Min "spara resa"

Jag har länge sparat i fonder. till exempel det tidigare avdragsgilla pensionsparandet IPS. Där sattes jag regelbundet varje månad in pengar i fonder. Även fonder i PPM samt tjänstepension har valts med varierad framgång.

Det som väckte mitt intresse samt fick mig att ändra samt förbättra både mitt kunnande och strategier. Var en artikel 2016 där Stefan Thelenius beskrev hur han sparade i utdelningsaktier och där direktavkastning, utdelningstillväxt, månadsutdelning och ränta på ränta var något som jag då satt mig in i. 

Artikeln finns här . Tyvärr bakom en betalvägg

Jag började även plöja igenom Stefans blogg z2036 samt följa honom på twitter @StefanThelenius


På twitter upptäckte jag sedan ett gäng stora twitterprofiler inom finastwitter

Några att nämnaDom flesta av dessa har förutom twitter även bloggar. Så här fanns mycket att ta in och lära

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Min portfölj April 2020 - 30 största innehav

Logistikcenter Upplands-Bro. Nu äger även ICA gigantisk fastighet där

Exit 2019 - Tjänstledighet beviljad!